+36305348475 info@szatlogabor.hu

Köszönöm!!

 

Üzeneted sikeresen elküldted, melyre 48 órán belül válaszolni fogok.

 

Addig is maradjunk kapcsolatba és kövess be Instagram vagy Facebook oldalamon.

 

InstagramFacebook
Milyen fotókat kapok a fotózást követően?

A fotókat 2 részre bontom:

 • Minta fotók
 • Retusált fotók

A minta fotók azok, melyek a legjobban sikerültek a fotózáson és ebből tudod kiválogatni, hogy melyiket retusáljam. Nem mennek keresztül retusálási folyamaton, csak válogatáson. Minden esetben kis méretűek és vízjellel ellátottak. A válogatás alatt kiszűröm a technikailag nem megfelelő képeket. (becsukott szem, nem megfelelő fényviszony, különböző bemozdulások, stb.) A képeket egy privát jelszóval védett internetes galériába töltöm fel és küldöm el neked. Ezt a galériát megoszthatod a legjobb barátoddal és kikérheted a véleményét is, viszont a képeket innen nem tudod letölteni.

A retusált fotók a végleges képek, melyeket nagy méretben és nagy felbontásban adok át neked interneten keresztül. Legfőképpen a természetességre törekszem a retusálás során.

A fotókon az alábbi lépéseket biztos el fogom végezni:

 • vágás és méretezés
 • színkorrekció
 • arcbőr retusálás
 • bőrhibák eltüntetése /ezt előre egyeztetjük, hogy mi az ami maradjon vagy eltüntetésre kerüljön/
 • szemek és fogak természetes fehérítése
 • haj retusálása
 • részletek élesítése

A nyers képeket nem áll módomban átküldeni neked. Fontos számomra, hogy a legjobb minőséget kapják az ügyfeleim, ezért csak és kizárólag a retusált nagy méretű fotókat fogom elküldeni. A retusált és elküldött fotókat minimum 1 évig megőrzöm, ennek köszönhetően később is el tudod kérni tőlem díjmentesen.

Mennyi idő amíg elkészülnek a fotók?

A fotózást követő 3 napban megküldöm számodra a minta fotókat egy jelszóval titkosított webgalériába. A következő lépés, hogy a kiválasztott képek sorszámát elküldöd nekem emailben. Ezt követő két hétben fogom küldeni a retusált fotókat.

+ Ingyenes szolgáltatás: A fotózást követően egy iPaden kiválaszthatjuk a retusálásra szánt fotókat. Ezzel időt spórolhatunk, és gyorsabban kézhez kaphatod a végleges retusált fotókat.

Smink és Frizura?

Mindig profi sminkes és fodrász segítségét kérem a fotózásokon, így garantálva számodra a minőséget. Nem minden fotó csomagom tartalmazza a sminkest és fodrászt, ezeknél a csomagoknál plusz költségért tudsz igényelni sminket és frizurát is. Ebben az esetben, azt szoktam ajánlani, hogy béreljünk tovább stúdiót, mert 30-30 percet kell számolni a sminkre és frizurára egyaránt. Így tudom garantálni azt, hogy a kisebb csomagok választása esetén a smink és frizura elkészültét követően is elegendő időnk maradjon a fotózásra.

A nagyobb csomagok tartalmaznak sminket és vagy frizurát is. Ezeknél a fotós csomagoknál nem kell külön idővel számolnod, mert magában foglalják a munkafolyamatokhoz szükséges időt és bérlést.

Ruha és öltözködés?

Azt szoktam javasolni, hogy minél több ruhát hozz a fotózásra. Mindig olyat amiben jól érzed magad és még kényelmes is. A fotózás előtt a stúdióban közösen választjuk ki, hogy melyik ruha milyen háttér előtt fog jól mutatni és felállítunk egy sorrendet is.

A CV / önéletrajz fotókhoz érdemes egyszerűbb ruhadarabokat választanod, amiken nincsenek nagy minták és nem mély dekoltázsúak.

A Portré és Portfólió fotózásnál már szabadabb a választás, de mindenképpen előtérbe kell helyezni a felhasználási felülethez illő ruhadarabokat.

Hol tudok majd átöltözni?

A fotózásra nem kötelező abban a ruhában jönnöd, amiben a fotókat szeretnéd készíttetni. Minden stúdióban lehetőséged van öltöző és mosdó használatára.

Hogyan tudok időpontot foglalni?

Időpontot a megfelelő csomag kiválasztását követően az „Időpontot foglalok” gombra kattintással tudsz foglalni. Amennyiben nem tudsz dönteni írhatsz nekem üzenetet a „Kapcsolat” menüpontra kattintva vagy akár kereshetsz telefonon is.

A foglalás beérkezését követő 48 órában fel fogom veled venni a kapcsolatot és megbeszéljük a felmerülő kérdéseket. Minden esetben egyeztetjük az igényeket, hogy mire szeretnéd felhasználni a képeket az időpontot, a helyszínt és minden fontos kérdésre választ adok számodra.

Stúdió vagy szabadtér?

A helyszínt mindenképpen a foglalást követő 2 napban pontosítjuk. Portré és portfólió fotózásnál lehet stúdió vagy szabadtéri helyszín is. A CV / önéletrajz fotózásnál leginkább a stúdiót ajánlom. Cégek esetén 15 fő felett kifizetődőbb lehet, amikor mobil stúdiómmal az irodába megyek. Erre viszont külön árajánlatot kell kérned.

Stúdió bérlés?

A legjobban felszerelt budapesti fotóstúdiókba szervezem a fotózásokat, így garantálva a magas minőséget. Ezekben a stúdiókban minden eszköz a rendelkezésünkre áll, hogy elkészítsük a tökéletes fotókat. A berendezést illetően vannak olyan helyek ahol rengeteg kiegészítő megtalálható és van olyan ahol csak az alapfelszerelések. Azt hogy melyikre esik a választás, mindig az ügyfél igényeihez mérten döntöm el.

A stúdió bérlést legkésőbb 3 nappal a fotózás előtt lehet törölni. 3 napon belüli lemondás esetén a stúdió bérlés költsége az ügyfelet terheli.

Stúdióba érkezés?

A stúdióba a fotózás kezdési időpontja előtt 10 perccel lehet érkezni. Én minden esetben ott leszek és várlak. Amennyiben valamiért nem találod a helyszínt, akkor segít elkalauzolni vagy kimegyek eléd, hogy könnyen megtaláld a fotó stúdiót.

Hogyan történik a fizetés és számlázás?

Az oldalon feltüntetett árak nettó árak. A szolgáltatás díja alanyi áfa mentes. A számlát a fotózás napján állítom ki. Átutalás esetén díjbekérőt állítok ki részedre. A számlázásra online számlázó programot használok.

Fizetési lehetőségek:

 • A fotózás napján készpénzzel
 • Átutalással a 10300002-10630837-49010022 (Szatló Gábor, MKB) számlaszámra. Az utalásnak a fotózás előtti 3 napon belül kell megérkeznie a bankszámlámra. Amennyiben az utalás nem érkezik meg, készpénzzel tudod rendezni az összeget a fotózást követően.