+36305348475 info@szatlogabor.hu

Portré és portfólió fotó csomagok

Mindenkinek szüksége van legalább egyszer az életében profi fotóra. Legyen ez az első önéletrajzod, Facebook és Linkedin profilod vagy weboldalad. Válaszd az általam összeállított fotó csomagok egyikét vagy állítsd össze a saját igényednek és pénztárcádnak megfelelőt a Mozaik kalkulátorral.

Gyors időpontfoglalás

Pár kattintással tudod lefoglalni a Neked megfelelő időpontot.

Budapesti stúdiók

A legjobban felszerelt műtermekbe szervezem a fotózásokat.

Gyors válasz

A beérkező foglalásokra és kérdésekre 48 órán belül választ fogsz kapni.

Rólam mondták

Megrendelőim írták rólam az értékeléseket a facebook oldalamra, melyeket a gombra kattintva elolvashatsz.

A Portré és Portfólió fotó csomagokat neked ajánlom, amennyiben…

 

…szeretnél magadról profi körülmények között stúdióban vagy szabadtéren ütős képeket. Az elkészült fotók tökéletesen alkalmasak arra, hogy felhasználd őket közösségi oldalaidon, sajtómegjelenéshez, társkereső oldalon vagy örök emlékként az otthoni albumba.

Döntő többségben ezek a fotózások 1-3 órát vesznek igénybe. Ebben az időintervallumban igény esetén a csapatom elkészíti frizurád és a sminked, majd kezdődhet a fotózás. Mindig felszabadultan és jó hangulatban fotózunk, akár a kedvenc zenéddel a háttérben, hogy maximálisan felszabadulhass.

Én a tökéletes fotók elkészítésére törekszem, ezért javasolni szoktam, hogy az elképzelésedet egyeztessük telefonon vagy e-mailben. Minden időpont foglalást követően felkeresem a megrendelőt, hogy megbeszéljük a fotózás részleteit.

Gyakran ismételt kérdések

Milyen fotókat kapok a fotózást követően?

A fotókat 2 részre bontom:

 • Minta fotók
 • Retusált fotók

A minta fotók azok, melyek a legjobban sikerültek a fotózáson és ebből tudod kiválogatni, hogy melyiket retusáljam. Nem mennek keresztül retusálási folyamaton, csak válogatáson. Minden esetben kis méretűek és vízjellel ellátottak. A válogatás alatt kiszűröm a technikailag nem megfelelő képeket. (becsukott szem, nem megfelelő fényviszony, különböző bemozdulások, stb.) A képeket egy privát jelszóval védett internetes galériába töltöm fel és küldöm el neked. Ezt a galériát megoszthatod a legjobb barátoddal és kikérheted a véleményét is, viszont a képeket innen nem tudod letölteni.

A retusált fotók a végleges képek, melyeket nagy méretben és nagy felbontásban adok át neked interneten keresztül. Legfőképpen a természetességre törekszem a retusálás során.

A fotókon az alábbi lépéseket biztos el fogom végezni:

 • vágás és méretezés
 • színkorrekció
 • arcbőr retusálás
 • bőrhibák eltüntetése /ezt előre egyeztetjük, hogy mi az ami maradjon vagy eltüntetésre kerüljön/
 • szemek és fogak természetes fehérítése
 • haj retusálása
 • részletek élesítése

A nyers képeket nem áll módomban átküldeni neked. Fontos számomra, hogy a legjobb minőséget kapják az ügyfeleim, ezért csak és kizárólag a retusált nagy méretű fotókat fogom elküldeni. A retusált és elküldött fotókat minimum 1 évig megőrzöm, ennek köszönhetően később is el tudod kérni tőlem díjmentesen.

Mennyi idő amíg elkészülnek a fotók?

A fotózást követő 3 napban megküldöm számodra a minta fotókat egy jelszóval titkosított webgalériába. A következő lépés, hogy a kiválasztott képek sorszámát elküldöd nekem emailben. Ezt követő két hétben fogom küldeni a retusált fotókat.

+ Ingyenes szolgáltatás: A fotózást követően egy iPaden kiválaszthatjuk a retusálásra szánt fotókat. Ezzel időt spórolhatunk, és gyorsabban kézhez kaphatod a végleges retusált fotókat.

Smink és Frizura?

Mindig profi sminkes és fodrász segítségét kérem a fotózásokon, így garantálva számodra a minőséget. Nem minden fotó csomagom tartalmazza a sminkest és fodrászt, ezeknél a csomagoknál plusz költségért tudsz igényelni sminket és frizurát is. Ebben az esetben, azt szoktam ajánlani, hogy béreljünk tovább stúdiót, mert 30-30 percet kell számolni a sminkre és frizurára egyaránt. Így tudom garantálni azt, hogy a kisebb csomagok választása esetén a smink és frizura elkészültét követően is elegendő időnk maradjon a fotózásra.

A nagyobb csomagok tartalmaznak sminket és vagy frizurát is. Ezeknél a fotós csomagoknál nem kell külön idővel számolnod, mert magában foglalják a munkafolyamatokhoz szükséges időt és bérlést.

Ruha és öltözködés?

Azt szoktam javasolni, hogy minél több ruhát hozz a fotózásra. Mindig olyat amiben jól érzed magad és még kényelmes is. A fotózás előtt a stúdióban közösen választjuk ki, hogy melyik ruha milyen háttér előtt fog jól mutatni és felállítunk egy sorrendet is.

A CV / önéletrajz fotókhoz érdemes egyszerűbb ruhadarabokat választanod, amiken nincsenek nagy minták és nem mély dekoltázsúak.

A Portré és Portfólió fotózásnál már szabadabb a választás, de mindenképpen előtérbe kell helyezni a felhasználási felülethez illő ruhadarabokat.

Hol tudok majd átöltözni?

A fotózásra nem kötelező abban a ruhában jönnöd, amiben a fotókat szeretnéd készíttetni. Minden stúdióban lehetőséged van öltöző és mosdó használatára.

Hogyan tudok időpontot foglalni?

Időpontot a megfelelő csomag kiválasztását követően az „Időpontot foglalok” gombra kattintással tudsz foglalni. Amennyiben nem tudsz dönteni írhatsz nekem üzenetet a „Kapcsolat” menüpontra kattintva vagy akár kereshetsz telefonon is.

A foglalás beérkezését követő 48 órában fel fogom veled venni a kapcsolatot és megbeszéljük a felmerülő kérdéseket. Minden esetben egyeztetjük az igényeket, hogy mire szeretnéd felhasználni a képeket az időpontot, a helyszínt és minden fontos kérdésre választ adok számodra.

Stúdió vagy szabadtér?

A helyszínt mindenképpen a foglalást követő 2 napban pontosítjuk. Portré és portfólió fotózásnál lehet stúdió vagy szabadtéri helyszín is. A CV / önéletrajz fotózásnál leginkább a stúdiót ajánlom. Cégek esetén 15 fő felett kifizetődőbb lehet, amikor mobil stúdiómmal az irodába megyek. Erre viszont külön árajánlatot kell kérned.

Stúdió bérlés?

A legjobban felszerelt budapesti fotóstúdiókba szervezem a fotózásokat, így garantálva a magas minőséget. Ezekben a stúdiókban minden eszköz a rendelkezésünkre áll, hogy elkészítsük a tökéletes fotókat. A berendezést illetően vannak olyan helyek ahol rengeteg kiegészítő megtalálható és van olyan ahol csak az alapfelszerelések. Azt hogy melyikre esik a választás, mindig az ügyfél igényeihez mérten döntöm el.

A stúdió bérlést legkésőbb 3 nappal a fotózás előtt lehet törölni. 3 napon belüli lemondás esetén a stúdió bérlés költsége az ügyfelet terheli.

Stúdióba érkezés?

A stúdióba a fotózás kezdési időpontja előtt 10 perccel lehet érkezni. Én minden esetben ott leszek és várlak. Amennyiben valamiért nem találod a helyszínt, akkor segít elkalauzolni vagy kimegyek eléd, hogy könnyen megtaláld a fotó stúdiót.

Hogyan történik a fizetés és számlázás?

Az oldalon feltüntetett árak nettó árak. A szolgáltatás díja alanyi áfa mentes. A számlát a fotózás napján állítom ki. Átutalás esetén díjbekérőt állítok ki részedre. A számlázásra online számlázó programot használok.

Fizetési lehetőségek:

 • A fotózás napján készpénzzel
 • Átutalással a 10300002-10630837-49010022 (Szatló Gábor, MKB) számlaszámra. Az utalásnak a fotózás előtti 3 napon belül kell megérkeznie a bankszámlámra. Amennyiben az utalás nem érkezik meg, készpénzzel tudod rendezni az összeget a fotózást követően.

Maradjunk kapcsolatban

Szeretnél még több információt kapni a fotózásokról?

Várom leveled, melyre 48 órán belül biztos válaszolok.


  A "Küldés" gomb megnyomásával kijelentem, hogy az Adatkezelési szabályzat
  tartalmát megismertem és tudomásul vettem.
  * A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező!