+36305348475 info@szatlogabor.hu

Maradjunk kapcsolatban

Ezen az oldalon tudsz nekem egyszerűen és gyorsan üzenetet küldeni. Nincs más dolgod mint kitölteni az alábbi mezőket és az „Küldés” gombra kattintani. A levél beérkezését követően 48 órán belül mindenképp válaszolok neked.

Üzenet küldés


  A "Küldés" gomb megnyomásával kijelentem, hogy az Adatkezelési szabályzat
  tartalmát megismertem és tudomásul vettem.
  * A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező!

  Gyakran ismételt kérdések

  Milyen fotókat kapok a fotózást követően?

  A fotókat 2 részre bontom:

  • Minta fotók
  • Retusált fotók

  A minta fotók azok, melyek a legjobban sikerültek a fotózáson és ebből tudod kiválogatni, hogy melyiket retusáljam. Nem mennek keresztül retusálási folyamaton, csak válogatáson. Minden esetben kis méretűek és vízjellel ellátottak. A válogatás alatt kiszűröm a technikailag nem megfelelő képeket. (becsukott szem, nem megfelelő fényviszony, különböző bemozdulások, stb.) A képeket egy privát jelszóval védett internetes galériába töltöm fel és küldöm el neked. Ezt a galériát megoszthatod a legjobb barátoddal és kikérheted a véleményét is, viszont a képeket innen nem tudod letölteni.

  A retusált fotók a végleges képek, melyeket nagy méretben és nagy felbontásban adok át neked interneten keresztül. Legfőképpen a természetességre törekszem a retusálás során.

  A fotókon az alábbi lépéseket biztos el fogom végezni:

  • vágás és méretezés
  • színkorrekció
  • arcbőr retusálás
  • bőrhibák eltüntetése /ezt előre egyeztetjük, hogy mi az ami maradjon vagy eltüntetésre kerüljön/
  • szemek és fogak természetes fehérítése
  • haj retusálása
  • részletek élesítése

  A nyers képeket nem áll módomban átküldeni neked. Fontos számomra, hogy a legjobb minőséget kapják az ügyfeleim, ezért csak és kizárólag a retusált nagy méretű fotókat fogom elküldeni. A retusált és elküldött fotókat minimum 1 évig megőrzöm, ennek köszönhetően később is el tudod kérni tőlem díjmentesen.

  Mennyi idő amíg elkészülnek a fotók?

  A fotózást követő 3 napban megküldöm számodra a minta fotókat egy jelszóval titkosított webgalériába. A következő lépés, hogy a kiválasztott képek sorszámát elküldöd nekem emailben. Ezt követő két hétben fogom küldeni a retusált fotókat.

  + Ingyenes szolgáltatás: A fotózást követően egy iPaden kiválaszthatjuk a retusálásra szánt fotókat. Ezzel időt spórolhatunk, és gyorsabban kézhez kaphatod a végleges retusált fotókat.

  Smink és Frizura?

  Mindig profi sminkes és fodrász segítségét kérem a fotózásokon, így garantálva számodra a minőséget. Nem minden fotó csomagom tartalmazza a sminkest és fodrászt, ezeknél a csomagoknál plusz költségért tudsz igényelni sminket és frizurát is. Ebben az esetben, azt szoktam ajánlani, hogy béreljünk tovább stúdiót, mert 30-30 percet kell számolni a sminkre és frizurára egyaránt. Így tudom garantálni azt, hogy a kisebb csomagok választása esetén a smink és frizura elkészültét követően is elegendő időnk maradjon a fotózásra.

  A nagyobb csomagok tartalmaznak sminket és vagy frizurát is. Ezeknél a fotós csomagoknál nem kell külön idővel számolnod, mert magában foglalják a munkafolyamatokhoz szükséges időt és bérlést.

  Ruha és öltözködés?

  Azt szoktam javasolni, hogy minél több ruhát hozz a fotózásra. Mindig olyat amiben jól érzed magad és még kényelmes is. A fotózás előtt a stúdióban közösen választjuk ki, hogy melyik ruha milyen háttér előtt fog jól mutatni és felállítunk egy sorrendet is.

  A CV / önéletrajz fotókhoz érdemes egyszerűbb ruhadarabokat választanod, amiken nincsenek nagy minták és nem mély dekoltázsúak.

  A Portré és Portfólió fotózásnál már szabadabb a választás, de mindenképpen előtérbe kell helyezni a felhasználási felülethez illő ruhadarabokat.

  Hol tudok majd átöltözni?

  A fotózásra nem kötelező abban a ruhában jönnöd, amiben a fotókat szeretnéd készíttetni. Minden stúdióban lehetőséged van öltöző és mosdó használatára.

  Hogyan tudok időpontot foglalni?

  Időpontot a megfelelő csomag kiválasztását követően az „Időpontot foglalok” gombra kattintással tudsz foglalni. Amennyiben nem tudsz dönteni írhatsz nekem üzenetet a „Kapcsolat” menüpontra kattintva vagy akár kereshetsz telefonon is.

  A foglalás beérkezését követő 48 órában fel fogom veled venni a kapcsolatot és megbeszéljük a felmerülő kérdéseket. Minden esetben egyeztetjük az igényeket, hogy mire szeretnéd felhasználni a képeket az időpontot, a helyszínt és minden fontos kérdésre választ adok számodra.

  Stúdió vagy szabadtér?

  A helyszínt mindenképpen a foglalást követő 2 napban pontosítjuk. Portré és portfólió fotózásnál lehet stúdió vagy szabadtéri helyszín is. A CV / önéletrajz fotózásnál leginkább a stúdiót ajánlom. Cégek esetén 15 fő felett kifizetődőbb lehet, amikor mobil stúdiómmal az irodába megyek. Erre viszont külön árajánlatot kell kérned.

  Stúdió bérlés?

  A legjobban felszerelt budapesti fotóstúdiókba szervezem a fotózásokat, így garantálva a magas minőséget. Ezekben a stúdiókban minden eszköz a rendelkezésünkre áll, hogy elkészítsük a tökéletes fotókat. A berendezést illetően vannak olyan helyek ahol rengeteg kiegészítő megtalálható és van olyan ahol csak az alapfelszerelések. Azt hogy melyikre esik a választás, mindig az ügyfél igényeihez mérten döntöm el.

  A stúdió bérlést legkésőbb 3 nappal a fotózás előtt lehet törölni. 3 napon belüli lemondás esetén a stúdió bérlés költsége az ügyfelet terheli.

  Stúdióba érkezés?

  A stúdióba a fotózás kezdési időpontja előtt 10 perccel lehet érkezni. Én minden esetben ott leszek és várlak. Amennyiben valamiért nem találod a helyszínt, akkor segít elkalauzolni vagy kimegyek eléd, hogy könnyen megtaláld a fotó stúdiót.

  Hogyan történik a fizetés és számlázás?

  Az oldalon feltüntetett árak nettó árak. A szolgáltatás díja alanyi áfa mentes. A számlát a fotózás napján állítom ki. Átutalás esetén díjbekérőt állítok ki részedre. A számlázásra online számlázó programot használok.

  Fizetési lehetőségek:

  • A fotózás napján készpénzzel
  • Átutalással a 10300002-10630837-49010022 (Szatló Gábor, MKB) számlaszámra. Az utalásnak a fotózás előtti 3 napon belül kell megérkeznie a bankszámlámra. Amennyiben az utalás nem érkezik meg, készpénzzel tudod rendezni az összeget a fotózást követően.